Natalie Portman si Hayden Christensen din Star Wars au fost votati drept perechea cea mai neconvingatoare din punctul de vedere al atractiei vizibile pe marele ecran, potrivit unui studiu citat de site-ul utvlive.com Relatia celor doi din "Star Wars:
Natalie Portman si Hayden Christensen din Star Wars au fost votati drept perechea cea mai neconvingatoare din punctul de vedere al atractiei vizibile pe marele ecran, potrivit unui studiu citat de site-ul utvlive.com Relatia celor doi din "Star Wars: Episode II - Attack of the Clones" (Star Wars: Episodul II - Atacul Clonelor) se afla pe primul loc intr-un sondaj realizat de compania Pearl & Dean si in care mai apar perechi cunoscute din filme, cum ar fi Kate Beckinsale si Ben Affleck, dar si Andie MacDowell si Hugh Grant. Ben Affleck apare de doua ori in topul celor mai neconvingatoare cupluri din filme, dintre care o data alaturi de Jennifer Lopez pentru productia Gigli (2003). Desi la momentul respectiv cei doi formau un cuplu in viata reala, 17% dintre persoanele intervievate au declarat ca legatura lor pe ecran nu a reusit sa atraga publicul. Nici Keira Knightley si Orlando Bloom nu au reusit sa convinga publicul ca sunt un cuplu in "Pirates of the Caribbean" (Piratii din Caraibe), ei fiind mentionati pe locul trei in clasament. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.