PUNCTUL PE EI
Jucariile au viata scurta. Cele mai frumoase, cele mai atragatoare si cele mai interesante nu sunt iertate de iubirea devoratoare a prichindeilor. Imbatranesc prin bagajele copilariei creatiile nereusite, doar hidoseniile.

PUNCTUL PE EI
Jucariile au viata scurta. Cele mai frumoase, cele mai atragatoare si cele mai interesante nu sunt iertate de iubirea devoratoare a prichindeilor. Imbatranesc prin bagajele copilariei creatiile nereusite, doar hidoseniile.


Gigi Becali nu a avut jucarii cand a fost mic. Frustrarile atunci acumulate l-au condamnat la o copilarie tarzie si continua. Iar jucaria preferata la batranete a devenit Steaua. Fericirea patronului din Ghencea este echivalenta insa cu nefericirea echipei. Pentru ca imbufnarile copilariei s-au maturizat in aplicatii paranoice. Gigi vrea sa-si butoneze singur jucaria. Dar bunele intentii (de care il banuiesc cu sinceritate) nu se vor materializa niciodata, deoarece nepriceperea sa este vasta si cuprinzatoare.


Evenimentele de la Cluj il definesc pe Gigi Becali ca principal adversar al Stelei. El este cel care a tensionat atmosfera inaintea meciului cu CFR prin declaratiile ditirambice, tampe si de o aroganta slinoasa. Tot el este cel care n-a priceput ceea ce a vazut (atat cat a vazut!) in meciul de la Cluj. Astfel se explica atacul furibund si total nejustificat declansat impotriva lui Hagi. Gigi a devenit lup in propria-i turma tocmai in momentul in care Steaua a practicat cel mai consistent fotbal de la venirea noului antrenor.


"Am echipa mea si fac ce vreau cu ea", zice Gigi Becali. Nu am cum sa-l contrazic. Dar pot sa-i spun ca face rau. Mai zicea Becali ca Olaroiu il asculta. Nimic mai neadevarat. Olaroiu avea insa abilitatea de a-l intoarce in vrej pe Gigi. Hagi este taios si intolerant. Dar nu este aceasta marea sa eroare. Hagi a gresit fundamental atunci cand a crezut ca lupul isi mai schimba cateodata si naravul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin