Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie de la Dinamo, a criticat in termeni duri prestatia elevilor lui Mircea Rednic in meciul cu Dacia Mioveni, apreciind ca unii jucatori cu experienta au mimat fotbalul. "Chiar daca au fost unele a
Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie de la Dinamo, a criticat in termeni duri prestatia elevilor lui Mircea Rednic in meciul cu Dacia Mioveni, apreciind ca unii jucatori cu experienta au mimat fotbalul. "Chiar daca au fost unele absente, unii dintre jucatorii la care a apelat astazi Mircea Rednic au evoluat submediocru. Astazi Dinamo a avut un lot cu multi tineri, carora cred ca ar trebui sa li se acorde mai mult credit in detrimentul unor jucatori cu veleitati, dar care dovedesc in teren ca mimeaza efortul. Din fericire, pentru ca nu sunt multi, unii jucatori risca sa traiasca din amintiri", a atacat Badea. Seful dinamovist s-a declarat dezamagit de prestatia din acest sezon a dinamovistilor, mentionand ca a apreciat pana acum doar o repriza din cele cinci meciuri jucate de "caini". "Dinamo a fost o echipa care azi nu a confirmat in teren, anemica, fara mijloace colective si individuale. Dintre meciurile jucate pana acum, mi-a placut doar repriza a doua a partidei cu Ceahlaul si atat", a spus Badea, care a apreciat ca "un egal este mai bun decat o infrangere, dar tot e prea putin in fata unei echipe nou-promovate, precum Dacia Mioveni". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.