"Try to remember" Sa ne cante si sa ne des...cante juratii! Acesta este, se pare, motoul Festivalului Mamaia 2007. Printre specialistii chemati la Teatrul de Vara sa dea note concurentilor la Interpretare si Creatie se numara si Berti Barbera, P
"Try to remember" Sa ne cante si sa ne des...cante juratii! Acesta este, se pare, motoul Festivalului Mamaia 2007. Printre specialistii chemati la Teatrul de Vara sa dea note concurentilor la Interpretare si Creatie se numara si Berti Barbera, Paula Seling, Crina Mardare, Paula Mitrache, Adrian Romcescu, Mirabela Dauer, Corina Chiriac. Sa avem urechi sa auzim recitalurile din seara de 25 august (atunci toata lumea cea vestita a muzicii romanesti este programata la cantare)! Iar cine vrea si poate are voie de la stapanire (a se citi organizatori) sa isi ia partener(a) pentru a pasi cu mai multa gratie... pe portativ. De exemplu, Adrian Romcescu a ales-o pe Daniela Vladescu pentru un duet. Cei doi vor interpreta "Try to remember", aceeasi piesa pe care odinioara Harry Belafonte si Nana Mouskouri o imparteau frumos la doi.   FARA NEGATIV, FARA POZITIV. Adrian Romcescu are si un invitat care va putea astfel sa  urce pe scena Festivalului Mamaia. Este vorba despre Annea€™s, doma€™soara care a picat la preselectie cu o piesa compusa chiar de Romcescu. Atat interpreta, cat si compozitorul vor sa demonstreze ca juriul nu a fost prea inspirat atunci cand a respins-o. Big Band-ul Radio va fi la post, atat pentru concurenti, cat si pentru juratii-cantaciosi care trebuie sa se prezinte in fata publicului fara negativ sau pozitiv. Nu degeaba maestrul Ionel Tudor a orchestrat peste 50 de piese! "Partitura" Festivalului Mamaia arata astfel: 23 august - concurs de Interpretare (ora 21:00), concurs de Creatie (ora 22:00) si recital Mihai Traistariu (23:00); 24 august - concurs de Interpretare (ora 21:00), concurs de Creatie (ora 22:00) si recital Millenium (ora 23:00); 25 august - recital juriu (ora 21:00) si recital Krypton, Mondial, Taxi; 26 august - Gala laureatilor (ora 21:00), recital VH2 (ora 23:00).   Iar Edict Cei cinci tineri basarabeni talentati (dar si scoliti) din Edict, neintrecuti decat de modestia lor - Margareta Iarovoi (voce, vioara), Elena Gatcina (claviaturi, voci aditionale), Andrian Sanduta (chitara),Valentin Derisciuc (bass) si Adrian Cataraga (tobe) - vor fi din nou prezenti la Mamaia. Ei participa si la Interpretare si Creatie cu "Tu erai cerul" si "O lume nebuna". Anul trecut trupa Edict a adjudecat Premiul "Teo Peter".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.