Steaua va pune luni in vinzare tichetele pentru returul cu formatia din Belarus, care vor costa intre 5 si 100 de lei. Fanii nu au voie cu chei, brelocuri sau umbrele.

Steaua a stabilit pretul biletelor pentru meciul din anticamera grupelor Ligii Campionilor, contra lui BATE Borisov, dar si regulile de acces si de comportament pe stadion. Suporterii care doresc sa vada returul turului trei preliminar vor plati 5 lei pentru un tichet la peluze, 10 lei la tribuna a doua, 20 de lei la tribuna I, 40 de lei la tribuna 0 si 100 de lei la fotolii. Tichetele se vor pune in vinzare incepind de luni si, conform traditiei, primele doua zile vor fi rezervate abonatilor, care vor putea achizitiona cel mult patru bilete. Acelasi numar limitat este valabil si pentru persoanele care nu detin abonamente, insa acestea se vor putea prezenta la cele zece case de bilete incepind de miercuri.

In urma unei intilniri intre conducerea Stelei, Jandarmeriei, firmei de protectie angajate de club si reprezentantii suporterilor, s-au stabilit reguli stricte pentru fanii prezenti in tribune. Pentru a se evita aglomeratia de la intrare, generata de noul sistem electronic de acces, suporterii sint invitati sa ajunga la stadion o data cu ora de deschidere si nu vor putea intra in incinta arenei decit pe poarta inscrisa pe tichet. De asemenea, dupa modelul vestic, fanii vor trebui sa ocupe locurile de pe rindurile si sectoarele indicate de bilete. Mai mult, monedele, brichetele sau umbrelele vor fi interzise, la fel si manunchiurile de chei ori detinerea mai multor brelocuri.