Lokomotiv a deschis scorul prin Davcev, in minutul 19, cu un sut din coltul careului mare, apoi si-a marit avantajul in minutul 62, prin Baldovaliev, care a reluat in poarta o minge respinsa in fata de Gribauskas. In minutul 66 a avut loc o ciocnire
Lokomotiv a deschis scorul prin Davcev, in minutul 19, cu un sut din coltul careului mare, apoi si-a marit avantajul in minutul 62, prin Baldovaliev, care a reluat in poarta o minge respinsa in fata de Gribauskas. In minutul 66 a avut loc o ciocnire violenta intre Sarghi si Golubovic, dupa o centrare in careu, iar jucatorul roman nu a mai putut continua meciul, fiind inlocuit de Bertrand, jucator aflat la debutul pentru Otelul. Sarghi, care a suferit o comotie cerebrala, a fost transportat cu ambulanta la spital, dar a revenit apoi la hotel. Un alt jucator de la Otelul, Paraschiv, si-a spart capul in minutul 72 si a primit ingrijiri la marginea terenului, el fiind cusut la arcada. Paraschiv a evoluat apoi cu un bandaj in jurul capului. In minutul 74, Semeghin a redus din diferenta pentru Otelul, dupa ce a transformat perfect o lovitura libera de la circa 20 de metri, dar Lokomotiv a mai marcat inca o data, prin Djilas, in minutul 84, care a reluat cu capul din sase metri in bara transversala, iar mingea a ricosat in plasa.
Galatenii cred in calificare
Oficialii si jucatorii de la Otelul sunt increzatori in faptul ca pot elimina pe Lokomotiv Sofia din Cupa UEFA. Directorul general Marius Stan a declarat ca unii dintre jucatori au evoluat inexplicabil de slab in meciul de joi seara. "Am avut multe <<maini moarte>> si nu aveam cum sa emitem pretentii. Sunt convins ca ii putem elimina pe bulgari. Unii dintre jucatori au evoluat inexplicabil de slab, dar cred ca golul lui Semeghin este important si poate fi decisiv in economia calificarii", a spus Stan. Antrenorul Petre Grigoras sustine ca Otelul a meritat sa piarda. "Am jucat extrem de slab si meritam sa pierdem. Nu-mi explic evolutia atat de modesta a jucatorilor. Cred ca-i putem elimina la Galati", a comentat Grigoras. Autorul unicului gol al galatenilor, Semeghin, crede ca bulgarii sunt de batut si sustine ca Otelul poate elimina pe Lokomotiv. Paraschiv, care a terminat meciul cu capul spart, a justificat evolutia din prima repriza prin faptul ca la Otelul exista multi jucatori tineri, lipsiti de experienta.
"Bulgarii nu m-au impresionat si sunt convins ca ii eliminam", a spus Paraschiv. De partea cealalata, antrenorul lui Lokomotiv, Stefan Grozdanov, a declarat ca echipa sa nu se poate considera calificata in turul I al Cupei UEFA. "Am studiat foarte bine jocul echipei Otelul Galati. Noi am evoluat foarte bine, insa calificarea nu este jucata", a spus Grozdanov. (MIG)
LOKOMOTIV - OTELUL
3-1 (1-0)
Au marcat: DAVCEV (19), BALDOVALIEV (62), DJILAS (84) / SEMEGHIN (74).
Stadion: "Bilgarska Armia", Sofia;
Spectatori: 2500.
LOKOMOTIV: Golubovic - Markov, Virbanov, Savic - Dobrev, Koilov (70 Ivanov), Oracev, Karaginov - Davcev (90 Zlatinski), Antunovic (81 Djilas), Baldovaliev.
Antrenor: S. Grozdanov.
OTELUL: Gribauskas - Gado, Sarghi (69 Bertrand), Nogo, Semeghin - Labukas (55 Carja), Giurgiu, G. Paraschiv, Kim - S. Ilie (56 Ratnikov), E. Jula.
Antrenor: P. Grigoras.
Cartonase galbene: Dobrev (21) / Semeghin (29).
Au arbitrat: J. Hyytia - E. Vehvilainen, T. Kotinurmi; T. Nieminen (toti din Finlanda).
* mansa a doua se joaca pe 30 august, de la ora 17, la Galati


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.