In tara
Vremea va fi in general instabila in nord-vestul si centrul tarii, precum si in zonele de deal si de munte, unde, indeosebi ziua, cerul va avea innorari si vor fi averse locale insotite si de descarcari electrice. La munte, canti
In tara
Vremea va fi in general instabila in nord-vestul si centrul tarii, precum si in zonele de deal si de munte, unde, indeosebi ziua, cerul va avea innorari si vor fi averse locale insotite si de descarcari electrice. La munte, cantitatile de apa pot depasi izolat 15-20 l/mp. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile izolate. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade.
La Bucuresti
Cerul va fi schimbator, favorabil ploii de scurta durata, spre seara si noaptea. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima se va situa in jur de 31 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.