Bucuresti
Vremea va fi calduroasa, cu o maxima in jurul valorii de 34 de grade si o minima de 19-21 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.
In tara
Vremea va deveni instabila in regiunile intracarpatice, unde cerul se va innora treptat. Vor fi averse, descarcari electrice in Banat, Crisana, Maramures. In restul teritoriului, vremea se va mentine calduroasa ziua. Vor fi conditii de grindina, iar pe arii restranse in zona montana, cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp. Temperaturile maxime se vor situa intre 26 si 34 de grade.
La munte
Sambata
Vremea va deveni in general instabila. Cerul se va innora si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va scadea usor.
Duminica
Cerul va prezenta innorari si, indeosebi ziua, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va continua sa scada usor.
La mare
Sambata
Vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 30 de grade, iar cele minime intre 20 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi de 23-25 de grade.
Duminica
Vremea va fi predominant frumoasa si calda. Vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 30 de grade, iar cele minime intre 20 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi de 24-25 de grade.