Credit Europe Bank (Romania) si retailerul Billa au incheiat un parteneriat in urma caruia clientii bancii care detin un anumit tip de card emis de banca pot cumpara in rate produse din magazinele Billa, a informat vineri institutia de


Credit Europe Bank (Romania) si retailerul Billa au incheiat un parteneriat in urma caruia clientii bancii care detin un anumit tip de card emis de banca pot cumpara in rate produse din magazinele Billa, a informat vineri institutia de credit. Facilitatea este oferita, de la inceputul acestei luni, tuturor clientilor care detin un CardAvantaj. Acestia pot cumpara din magazinele Billa alimente si bunuri de larg consum, urmind sa achite contravaloarea marfurilor in doua rate, se arata intr-un comunicat al bancii. Institutia de credit nu percepe dobinda pentru aceste cumparaturi. Credit Europe Bank (Romania), fosta Finansbank Romania, detine o cota de 11% din piata cardurilor de credit si din cea a POS-urilor, avind peste 5.300 de POS-uri. De asemenea, banca administreaza o retea de 91 de ATM-uri si 89 de sucursale.

Billa este prezenta in Romania din februarie 1999 si este parte componenta a grupului german REWE, care numara mai mult de 11.000 de magazine si 180.000 de angajati in Europa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.