Reprezentantii principalelor partide vor avea si o intalnire informala marti, la sediul Asociatiei ProDemocratia, cu presedintele organizatiei, Cristian Parvulescu (foto). Pesedistul Victor Ponta a estimat ieri ca, in sedinta urmatoare a forului, exi
Reprezentantii principalelor partide vor avea si o intalnire informala marti, la sediul Asociatiei ProDemocratia, cu presedintele organizatiei, Cristian Parvulescu (foto). Pesedistul Victor Ponta a estimat ieri ca, in sedinta urmatoare a forului, exista posibilitatea ca PSD, PNL si PD sa ajunga la un consens in privinta proiectului de introducere a uninominalului. "Eu am avut ieri discutii cu colegii de la PNL si PD si am convingerea ca impreuna vom gasi o modalitate astfel incat sa avem garantia adoptarii rapide a unui proiect care sa asigure introducerea votului uninominal", a dat asigurari Ponta. El a anuntat ca, la urmatoarea sedinta, va fi prezent si strategul PSD Viorel Hrebenciuc. Entuziasmul lui Ponta nu a fost impartasit de colegii sai liberali din comisie, reprezentantii PNL negand ca ar fi purtat discutii cu pesedistul si anuntand ca nu se vor abate de la proiectul propus de APD. Presedintele organizatiei, Cristian Parvulescu, a spus ca asteapta ca sedinta comisiei de martea viitoare sa aduca o "solutie rapida si negociata pentru iesirea din impasul existent". (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.