Tony Blair isi publica memoriile. Pentru ca in joc sunt multe milioanbe de dolari, fostul premier britanic a apelat la serviciile avocatului pe care l-a avut Bill Clinton in momentul in care si-a pus amintirile pe hartie. Memoriile vor fi p

Tony Blair isi publica memoriile. Pentru ca in joc sunt multe milioanbe de dolari, fostul premier britanic a apelat la serviciile avocatului pe care l-a avut Bill Clinton in momentul in care si-a pus amintirile pe hartie. Memoriile vor fi publicate de editura Harper Collins.  Robert Barnett, agentul fostului presedinte american Bill Clinton a fost angajat de Tony Blair pentru a facilita incheierea unui contract in valoare de mai multe milioane de dolari privind publicarea memoriilor sale, relateaza The Independent, in editia electronica de vineri. INTERES. Avocatul american Robert Barnett, care a fost agent al lui Bill Clinton in tranzactia privind publicarea memoriilor acestuia, a fost angajat de Tony Blair pentru a contacta mai multe edituri care ar fi interesate sa publice povestea vietii fostului premier britanic. Potrivit unor informatii aparute anul trecut, Blair ar fi urmat sa isi vanda memoriile editurii HarperCollins, detinuta de magnatul Rupert Murdoch, contra sumei de patru milioane de lire sterline. "Nu a existat niciodata o intelegere de acest gen. Au fost doar speculatii. El (Tony Blair) l-a rugat pe Robert Barnett sa il reprezinte insa acest lucru nu se va intampla in urmatorii ani", a declarat o sursa din anturajul fostului premier britanic. "Nu a inceput inca sa scrie. Nu isi va publica memoriile inca mult timp de acum inainte", a adaugat sursa citata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.