United Artists, casa de productie preluata de Tom Cruise si Paula Wagner, a obtinut o finantare de 500 de milioane de dolari prin a€žMerrill Lynch", una dintre cele mai mari companii de consiliere financiara de pe glob (fondata 1914). Confo
United Artists, casa de productie preluata de Tom Cruise si Paula Wagner, a obtinut o finantare de 500 de milioane de dolari prin a€žMerrill Lynch", una dintre cele mai mari companii de consiliere financiara de pe glob (fondata 1914). Conform publicatiei a€žVariety" citata de Mediafax, intreaga suma va fi alocata productiei a nu mai putin de 15 lung metraje, in urmatorii 5 ani.  
Contractul prevede ca United Artists sa produca intre 4 si 6 pelicule pe an, Tom Cruise urmand sa participe la filmari in dubla calitate, aceea de actor si producator, alte clauze contractuale legate de finantarea studiourilor a€žUA" nefiind insa date publicitatii. Compania United Artists a fost fondata in 1919 de Charles Chaplin, Douglas Fairbanks, Mary Pickford si D. W. Griffith pentru a acoperi costurile de productie ale proiectelor independente de marile companii ale epocii. Printre filmele care urmeaza sa fie lansate de a€žUA" se numara "Lions for Lambs", in regia lui Robert Redford (programat pentru luna noiembrie), si "Valkyrie", productie ce va ajunge pe marile ecrane in vara anului viitor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.