4.000 de fani au venit din toata tara pentru a-i urmari live pe britanicii de la Cradle of Filth (foto). Si au avut ce vedea: un show dark extrem de dens cu elemente heavy, goth, symphonic si power metal.


Britanicii au sunat "ca pe CD" si au impresionat prin intensitate, dramatism, profesionalism, cu un solist vocal incredibil (combinatie dark Ozzy & Dio) si un tobosar desavarsit. Dupa o exploziva deschidere asigurata de bulgarii de la Last Hope a urcat pe scena Coma "lui Hefe", primiti calduros de public. Sub sloganul "Rezistenta continua, timisorenii de la Implant pentru refuz au readus in actualitate teme majore (decembrie a€™89, pacaleala cu teroristii, securistii, coruptia) si au prezentat cateva piese ale noului album.


Imediat dupa IPR au urmat clujenii de la Altar, cu texte angajate si mesaje de protest, publicul intrand imediat in corul care scanda impreuna cu Andy Ghost "Bine ati venit in Romania, la noi s-a inventat prostiaa€¦ La noi totul e posibil, dar sa schimbi ceva e aproape imposibila€¦" Tot joi, inca doua valoroase trupe au oferit recitaluri memorabile: Luna Amara si Survolaj, ultimii reveniti in actualitate dupa o lunga pauza.