Cele sapte persoane retinute joi pentru o altercatie din cartierul bucurestean Rahova in urma careia un politist a fost ranit au fost arestate preventiv vineri pentru 20 de zile pentru tulburarea linistii publice, amenintari, agresiune fizica, folosi
Cele sapte persoane retinute joi pentru o altercatie din cartierul bucurestean Rahova in urma careia un politist a fost ranit au fost arestate preventiv vineri pentru 20 de zile pentru tulburarea linistii publice, amenintari, agresiune fizica, folosirea de obiecte contondente si arme de foc, informeaza NewsIn. In timpul altercatiei care a avut loc pe strada Osiris din cartierul Rahova din Bucuresti, alte doua persoane au fost ranite, in timp ce in zona au fost trimise echipe suplimentare.

Politistul a suferit rani usoare si s-a intors la sectie. La fata locului s-au deplasat si cadre din conducerea Sectiei 19 de politie din Bucuresti, precum si echipaje de la politia de sector.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.