Giulestenii primesc maine, de la ora 18:45, in direct la National TV, vizita unei formatii care a iesit destul de sifonata de pe urma confruntarii cu Lokomotiv Sofia, din turul II preliminar al Cupei UEFA.     Spre deosebire de m
  Giulestenii primesc maine, de la ora 18:45, in direct la National TV, vizita unei formatii care a iesit destul de sifonata de pe urma confruntarii cu Lokomotiv Sofia, din turul II preliminar al Cupei UEFA.     Spre deosebire de meciul de joi din cupele europene, antrenorul Otelului, Petre Grigoras, ii va putea folosi cu Rapid pe bulgarul Jelev si pe Janos Szekely, care la Sofia au lipsit, fiind suspendati. In schimb, mai vechilor accidentati Sergiu Costin, Brujan si Daniel Stan li s-au mai alaturat, dupa partida cu Lokomotiv, inca doua nume, cel al fundasului central Cristian Sarghi si al capitanului Gabi Paraschiv.     PESIMIST. Primul a suferit in disputa cu bulgarii o comotie cerebrala puternica, din care motiv nici nu a mai putut continua jocul, iar Paraschiv s-a ales cu arcada sparta. "Sarghi se simte mai bine, insa medicii care l-au consultat la spitalul din Sofia, unde a fost transportat imediat cum a parasit terenul, i-au recomandat repaus total pana luni, cand urmeaza sa fie supus unui nou control si mai amanuntit. Cat priveste situatia lui Paraschiv, acesta are o gaura mare deasupra ochiului si, la fel ca si Sarghi, iese din discutie pentru meciul cu Rapid. Din pacate, ne prezentam in Giulesti dupa o infrangere usturatoare, cu moralul la pamant si fara cinci titulari, fapt pentru care cred ca ne va fi foarte dificil sa plecam cu puncte. Cum si Rapid este o echipa foarte buna, omogena, cred ca o remiza ar fi foarte buna", a declarat antrenorul galatenilor, Petre Grigoras.     INCREZATORI. Giulestenii spera ca oboseala care s-a acumulat in tabara adversa, dar si accidentarile cu care se confrunta Petre Grigoras sa le usureze misiunea. "Sunt sigur ca Otelul nu se va preda fara lupta, insa n-avem voie sa pierdem cele trei puncte", a declarat Costin Lazar. In meciul cu formatia de la malul Dunarii ar putea debuta pentru Rapid Ovidiu Herea si camerunezul Pierre Boya, africanul refacandu-se dupa o accidentare care l-a tinut departe de gazon in acest sezon. "Cred ca putem castiga acest campionat, chiar daca va fi foarte disputat", a spus Boya.     Avertizare     Dorit in Giulesti inca de pe vremea cand antrenor al "alb-visiniilor" era Razvan Lucescu, care ii este nas de cununie, Romeo Surdu nu mai reprezinta o tinta pentru gruparea feroviara decat in anumite conditii, mai ales ca atacantul este si in atentia Stelei. "Noi nu facem licitatii. Cine va incerca sa faca asta cu noi nu-i va merge. Avem deja o experienta neplacuta cu Herea si am suferit mult in ultimele doua luni", a declarat ieri principalul actionar al Rapidului, George Copos. Intrucat a refuzat sa-si prelungeasca contractul pe care il are cu CFR Cluj, ce expira in vara anului urmator, Romeo Surdu nu a fost folosit nici un minut in acest sezon de antrenorul ardelenilor, Ioan Andone. "Eu nu cresc jucatori pentru alte echipe", si-a motivat decizia Ando.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.