Acesta crede ca remiza obtinuta de Dinamo este un rezultat bun pentru palmares, dar nu si pentru obtinerea calificarii: "E un rezultat bun pentru Dinamo, dar nu le foloseste la nimic! Mai departe nu ma mai bag, ca iar imi da Dumnezeu o palma, cu CFR.
Acesta crede ca remiza obtinuta de Dinamo este un rezultat bun pentru palmares, dar nu si pentru obtinerea calificarii: "E un rezultat bun pentru Dinamo, dar nu le foloseste la nimic! Mai departe nu ma mai bag, ca iar imi da Dumnezeu o palma, cu CFR. La 1-1 nu te prea gandesti cu mare tarie la calificare. Daca se califica, pe un singur om o sa-l felicit, pe Turcu. La retur, pentru ca nu pot sa tin cu Dinamo, nu ma mai uit!".
Gigi Becali crede insa ca ros-albastrii sunt ca si calificati in grupele Ligii Campionilor, dupa remiza de la Borisov. "In prima repriza a fost un joc putin mai slab, dar in repriza a doua a fost putin mai bun. Daca era 2-1, nu-si mai facea nimeni nici o problema. Daca dadea gol Nicolita, in loc de bara, era 3-1. Am primit golul ala si de-aia sunt putin amarat. Ce probleme ne-a pus Bate? Ce, au fost periculosi, au avut faze in care sa ne stea inima? Acum nu mai suntem calificati suta la suta, ci 99,99 la suta! Au mai scazut cu o sutime sansele. Bate nu e echipa care sa o bata pe Steaua niciodata. Mai ales ca, in retur, la 0-0 sau 1-1 suntem calificati", a spus boss-ul din Ghencea. Gigi Becali a facut referire si la arbitraj. "Am avut doua ghinioane. La golul lui Dica n-a fost ofsaid, nici fault n-a fost la Goian la faza din care s-a marcat golul doi. De ce sa nu ne legam de arbitraj? S-a gresit", a spus Gigi Becali, care a vorbit si despre meciul pe care Steaua il va disputa duminica, in deplasare, cu CFR Cluj. "Nu poate CFR sa puna mari probleme Stelei pentru ca vom fi concentrati la maximum. Sa nu mai spuna ei ca bat ei cu 2-0! Ma enervez cand aud ca bat ei. Nu va e rusine? Bateti voi cu 2-0! Pe ce se bazeaza? Asa spun ca bat si eu pe CFR, dar vreau doar la un gol. Nu am asa mare valoare sa-i bat la 2-3 goluri diferenta. Ei au valoare, dar pentru Buzau, nu pentru Steaua. Se vor bate cu Buzaul. Anul trecut s-au batut cu Steaua pentru ca eu dormeam si ei nu. Acum o sa fiu eu mai vigilent ca ei", a declarat Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.