Conservatorii din Harghita, Covasna si Brasov au amplasat ieri, provizoriu, un panou cu mesaj turistic la marginea Drumului National 11, la intrarea in comuna Chichis, in care ureaza bun venit celor care intra in Harghita si Covasna si ii invita sa v
Conservatorii din Harghita, Covasna si Brasov au amplasat ieri, provizoriu, un panou cu mesaj turistic la marginea Drumului National 11, la intrarea in comuna Chichis, in care ureaza bun venit celor care intra in Harghita si Covasna si ii invita sa viziteze pamantul romanesc din cele doua judete.

La actiune a participat din partea conducerii centrale PC deputatul de Hunedoara Ionica Popescu, coordonator al euroregiunii Centru, din care fac parte Covasna si Harghita. Initiativa conservatorilor vine la o zi dupa ce CJ Covasna a amplasat in aceeasi zona, in prezenta lui Marko Bela si a altor lideri UDMR, un panou prin care cetatenii sunt informati ca intra in Tinutul Secuiesc.

Potrivit liderului PC Covasna, Aurel Dragomir, panoul va fi instalat definitiv dupa ce vor fi obtinute toate avizele necesare, avize pentru care au inceput deja demersurile.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.