*  759 de euro - Last minute Sardinia

Sapte nopti cazare la un hotel de 4 stele, cu pensiune completa, transport si asistenta turistica, costa, potrivit agentiei Cocktail Holidays, 750 de euro. Hotelul este situat pe


* 759 de euro - Last minute Sardinia

Sapte nopti cazare la un hotel de 4 stele, cu pensiune completa, transport si asistenta turistica, costa, potrivit agentiei Cocktail Holidays, 750 de euro. Hotelul este situat pe coasta de est a Insulei Sardinia, in golful Orose.

* 656 de euro - Tenerife la pret redus

Prestige Tours ofera reducere de 100 de euro pentru un sejur in Tenerife in luna septembrie. Pachetul cuprinde sase nopti cazare la hotel de 4 stele, cu regim de masa demipensiune. Pretul nu include taxele de aeroport.

* 695 de euro + 77 de lei - Apartament la Cannes

Cei care aleg Riviera Franceza pentru sfirsitul lunii august pot opta pentru pachetul oferit de agentia Butterfly Tourism. Acesta include sapte nopti cazare cu mic-dejun intr-un hotel de 3 stele, transport cu avionul Bucuresti-Nisa si retur.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.