Doua luni a tinut telenovela transferului lui Cristi Chivu la Inter Milano. Dupa o scurta perioada, in care parca ne-am mai linistit, iata ca un alt fotbalist roman pare sa-si transforme evolutia ramanerii la club intr-o telenovela. Este


Doua luni a tinut telenovela transferului lui Cristi Chivu la Inter Milano. Dupa o scurta perioada, in care parca ne-am mai linistit, iata ca un alt fotbalist roman pare sa-si transforme evolutia ramanerii la club intr-o telenovela. Este Adrian Mutu, fotbalist pe care Spania se pregateste sa-l adopte.   TATONARI. Site-ul violanews.com a anuntat, joi seara, ca gruparea Atletico Madrid se intereseaza de posibilitatea achizitionarii atacantului roman al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu. "Atletico Madrid se intereseaza timid de Mutu. Este evident ca, dupa ce l-a pierdut pe Luca Toni, Fiorentina nu-i va da drumul lui Mutu, al doilea «giuvaier» al echipei", scrie sursa citata. Internationalul roman a fost achizitionat de Fiorentina in vara anului 2006 de la Juventus Torino si a fost declarat de mai multe publicatii cel mai bun jucator din campionatul Italiei in sezonul trecut.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.