Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a dezmintit zvonurile conform carora antrenorul Florin Cioroianu urmeaza sa fie schimbat cu Mihai Stoichita sau Sorin Cartu. "Vad ca apar tot felul de aberatii. Va spun ca nu m-am gandit sa-l aduc pe S
Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a dezmintit zvonurile conform carora antrenorul Florin Cioroianu urmeaza sa fie schimbat cu Mihai Stoichita sau Sorin Cartu. "Vad ca apar tot felul de aberatii. Va spun ca nu m-am gandit sa-l aduc pe Stoichita antrenor, ultima data am vorbit cu el acum vreo doi ani. Nici cu Cartu nu am vorbit niciodata despre astfel de lucruri. Trebuie sa fie multe rezultate slabe pentru a schimba antrenorul. Poate nici Cioroianu nu este cel mai bun antrenor din istorie, dar este, cu siguranta, cea mai buna solutie acum. Cand am avut sapte meciuri fara infrangere era bun Cioroianu, acum nu mai e? Cioroianu va reusi, este imposibil sa nu reuseasca la cat de mult munceste", a comentat ieri Mititelu, folosind cam aceleasi cuvinte ca si atunci cand s-a pus problema inlocuirii lui Stefan Stoica, sezonul trecut. Patronul "Stiintei" a inceput apoi sa-i faca curte lui Eugen Neagoe, fost component al Craiovei care castiga ultimul titlu si care acum conduce de pe banca pe Pandurii Tg. Jiu, echipa pe care o va infrunta Universitatea in etapa din acest week-end. "Nu trebuie sa ne agitam, campionatul este lung, putem sa ne indeplinim obiectivul. Dupa doua infrangeri consecutive, nici nu concepem altceva decat sa facem un meci foarte bun la Targu Jiu. Oricum, la Targu Jiu este taramul fagaduintei pentru Universitatea. Indiferent care va fi situatia inainte de un meci, Universitatea se va simti ca acasa. Va fi un meci greu, cu o echipa in forma, care joaca foarte bine pe teren propriu. Are un antrenor care face parte din familia Universitatii, care isi doreste sa bata Universitatea si sa o antreneze in viitor si, dupa cum merge acum, are toate sansele sa o faca", a mai spus Mititelu. In returul campionatului trecut, patronul craiovenilor si subalternii sai au stat la tribuna a doua a stadionului din Targu Jiu, iar acum sustine ca va ramane consecvent deciziei pe care a luat-o atunci si a ales sa urmareasca partida de sambata de la tribuna a doua, din mijlocul suporterilor: "Indiferent ca va fi canicula, viscol sau ploaie, cand voi merge la Tg. Jiu, voi sta la tribuna a doua. Asa am promis si asa voi face". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.