"Telegraf" a mai scris ca bielorusii "s-au batut pentru fiecare centimetru de teren". "Romanii au avut initiativa in repriza a doua, dar gazdele au luptat pana la final, egaland la doi", a notat sursa citata. "Solidarnost" a mentionat ca Bate a fost
"Telegraf" a mai scris ca bielorusii "s-au batut pentru fiecare centimetru de teren". "Romanii au avut initiativa in repriza a doua, dar gazdele au luptat pana la final, egaland la doi", a notat sursa citata. "Solidarnost" a mentionat ca Bate a fost o echipa disciplinata si muncitoare. "Romanii nu s-au grabit, asteptand ca adversarul sa greseasca, iar tactica a dat roade dupa pauza. La 1-2, se parea ca Bate este definitiv rapusa. Gresit. Bate a revenit! Bineinteles, rezultatul nu pune echipa bielorusa in postura de favorita. Da, Steaua a fost mai aproape de victorie decat Bate, dar s-a vazut ca echipa lui Kriusenko se poate bate efectiv cu mult mai titrata Steaua, asa ca nimic nu poate fi exclus in returul de la Bucuresti", a adaugat publicatia din Belarus. "Sport" a scris ca, desi a scos doar o remiza, Bate a facut un mic pas spre calificarea in grupele Ligii Campionilor, "lucru la care gazdele nici nu visau". "Bucuria deschiderii scorului a fost prematura, oaspetii preluand conducerea, dar bielorusii au luptat pana la final si au marcat in ultimele secunde. Meciul retur va fi unul complicat pentru Bate, dar sansele campioanei Belarusului nu sunt rele. Trebuie sa fie eficienta si sa nu faca erori defensive in retur", a subliniat ziarul amintit. "Bate nu-si pierde speranta in calificare", a titrat agentia "Belta", in timp ce site-ul oficial al UEFA scrie ca "Steaua a suferit pe final in Belarus". "Visul lui Bate de a devni prima echipa din Belarus care sa joace in grupe continua, dupa egalarea din finalul meciului cu Steaua", scrie "UEFA.com". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.