Kraft Foods este in cautarea unui cumparator pentru divizia de cereale Post si apreciaza ca ar putea obtine pana la trei miliarde de dolari dintr-o astfel de tranzactie, potrivit editiei online a cotidianului Wall Street Journal, citata de Reuters, r
Kraft Foods este in cautarea unui cumparator pentru divizia de cereale Post si apreciaza ca ar putea obtine pana la trei miliarde de dolari dintr-o astfel de tranzactie, potrivit editiei online a cotidianului Wall Street Journal, citata de Reuters, relateaza Mediafax. Grupul PepsiCo, prezent de asemenea pe piata cerealelor prin divizia Quaker, ar fi, in mod firesc, unul dintre ofertanti, relateaza Wall Street Journal, care citeaza surse apropiate situatiei. Kraft, cel mai mare grup alimentar in functie de vanzari din SUA, a pus la dispozitia potentialilor ofertanti informatii financiare privind divizia Post, iar o tranzactie ar putea fi realizata in cursul anului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.