Jessica Simpson a dezmintit informatiile ca ar dori sa adopte un copil de la un orfelinat din Mexic, institutie pe care o ajuta cu bani si pe care o viziteaza regulat, informeaza vineri IMDb.com. CARITATE. Actrita in varsta de 27 de ani vi

Jessica Simpson a dezmintit informatiile ca ar dori sa adopte un copil de la un orfelinat din Mexic, institutie pe care o ajuta cu bani si pe care o viziteaza regulat, informeaza vineri IMDb.com. CARITATE. Actrita in varsta de 27 de ani viziteaza in mod regulat orfelinatul Casa Hogar Elim impreuna cu tatal sau Joe, care este preot. Intr-un interviu recent oferit revistei Self, Jessica Simpson a explicat: ''Prima data cand am fost la acel orfelinat aveam 16 ani. Imi aduc aminte ca tineam in brate un copil gasit abandonat intr-o pubela de gunoi si imi doream sa-l infiez pe loc''. Aceste declaratii au dus la aparitia speculatiilor ca actrita va adopta pana la urma un copil din acest orfelinat. Inclusiv, Lauren Auslander, purtatorul de cuvant al lui Jessica Simpson, a infirmat categoric aceste speculatii. ''Jessica Simpson sustine material un orfelinat din Mexic, dar nu are de gand sa adopte un copil pentru viitorul apropiat''.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.