Aflat sub contract cu Manchester United, internationalul italian de tineret Giuseppe Rossi a refuzat oferta de transfer facuta de Fiorentina. Cel mai probabil Rossi va juca in Spania, la Villareal.   CURTAT DE GRANZI. Dupa un sezon i

Aflat sub contract cu Manchester United, internationalul italian de tineret Giuseppe Rossi a refuzat oferta de transfer facuta de Fiorentina. Cel mai probabil Rossi va juca in Spania, la Villareal.   CURTAT DE GRANZI. Dupa un sezon in care a evoluat sub forma de imprumut la Parma, in Serie A, Rossi ar trebui sa revina la Manchester. Numai ca Sir Alex ferguson nu il doreste pe italian pe Old Traford, scrie Sky Sports. In aceste conditii, Fiorentina a inaintat o oferta de transfer care, conform impresarului Federico Pastorello, a fost refuzata de jucator. Conform sursei citate, pentru semnatura lui Rossi se mai bat Napoli si Juventus. a€žIn acest week se va lamuri totul. Eu cred ca pentru jucator cel mai bine ar fi sa evolueze in Spania sau Anglia. Sa vedem ce va fi", a declarat agentul jucatorului. Conform presei spaniole Giuseppe Rossi ar putea semna in aceste zile cu Villareal.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.