In urma unor investigatii amanuntite s-a stabilit ca unele dintre arsurile suferite de Ben Teekloh sunt de gradul trei. In aceste conditii, internationalul liberian a fost transferat la un spital din capitala. Teekloh a fost internat joi


In urma unor investigatii amanuntite s-a stabilit ca unele dintre arsurile suferite de Ben Teekloh sunt de gradul trei. In aceste conditii, internationalul liberian a fost transferat la un spital din capitala. Teekloh a fost internat joi in spital in urma unei explozii a buteliei din apartamentul in care locuia.  Directorul tehnic al echipei Farul Constanta, Ion Marin, a declarat, vineri, ca jucatorul Ben Teekloh, ranit in urma exploziei unei butelii, a fost transportat la un spital din Bucuresti, dupa ce s-a constatat ca a suferit arsuri pe o suprafata mai mare decat se observase initial. "Ben Teekloh a plecat cu o salvare spre Bucuresti. Initial s-a dorit transportarea lui cu un elicopter de la SMURD, dar era stricat. Ni s-a pus la dispozitie o salvare dotata cu tot echipamentul necesar, este insotit de medici si asistente si a fost nevoie sa ajunga la Spitalul Floreasca, la Clinica Biomedica pentru ca s-a constatat ca arsurile lui sunt mult mai intinse decat au remacrcat medicii prima data, unele fiind de gradul 3. Din primele constatari doctorii au decis ca trebuie sa stea 3 saptamani in sectia de reanimare iar apoi, in functie de cum va evolua starea lui, vor decide ce trebuie facut. De Ben nu vom mai putea vorbi ca fotbalist decat din luna ianuarie incolo", a declarat Ion Marin. ACCIDENT. O butelie a explodat, joi la pranz, intr-un apartament de bloc din centrul Constantei, in urma deflagratiei fotbalistul liberian de la Farul Constanta fiind ranit. Explozia s-a produs intr-un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc aflat vizavi de Colegiul Mircea cel Batran din Constanta si a fost urmata de un incendiu. In urma deflagratiei, geamurile mai multor locuinte au fost sparte, cioburile fiind imprastiate pe o raza de 100 de metri. Fotbalistul a suferit arsuri la membre si a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Clinic Judetean din Constanta. Potrivit pompierilor, explozia s-a produs din cauza acumularilor de gaze, in momentul in care barbatul a aprins lumina.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.