Ancheta care se deruleaza la combinatul Oltchim privind cauzele exploziei de la sectia de propenoxid, de la inceputul acestei saptamani, arata ca a fost vorba de o eroare umana. Potrivit ministrului Finantelor si Economiei, Varujan Vosganian, investi
Ancheta care se deruleaza la combinatul Oltchim privind cauzele exploziei de la sectia de propenoxid, de la inceputul acestei saptamani, arata ca a fost vorba de o eroare umana. Potrivit ministrului Finantelor si Economiei, Varujan Vosganian, investigatiile preliminare de pana acum indica o eroare umana. Guvernul urmeaza sa analizeze posibilitatea alocarii, de la fondul de rezerva, a unei sume necesare spitalizarii si vindecarii victimelor. Vosganian a mai precizat ca, daca cercetarile finale confirma ipoteza pe care se merge acum, adica eroarea umana, toate rezultatele investigatiei vor fi inaintate Parchetului. Reamintim ca marti la pranz o explozie puternica produsa la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea s-a soldat cu 5 victime, dintre care una a decedat. Patru persoane, 2 in stare foarte grava, se afla, in prezent, internate la Spitalul de Arsi din Capitala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.