+=bS-or fi egalat valorile in fotbal, dar atunci cand joci doar la intamplare nu mai poti avea nici o scuza. Lipsa de omogenitate, absente cauzate de accidentari, densitatea meciurilor si un nou antrenor sunt alibiuri care parca nu-l prind deloc pe H
+=bS-or fi egalat valorile in fotbal, dar atunci cand joci doar la intamplare nu mai poti avea nici o scuza. Lipsa de omogenitate, absente cauzate de accidentari, densitatea meciurilor si un nou antrenor sunt alibiuri care parca nu-l prind deloc pe Hagi (foto). Steaua n-a jucat nimic la Borisov, a fost condusa, apoi egalata in prelungiri, marcand intre timp din doua faze fixe. Fara actiuni care sa-i surprinda pe adversari, fara a reusi mai mult de trei-patru pase in terenul advers si fara dorinta; asa a aratat Steaua intr-un meci pe care era obligata sa-l castige. Sigur, calificarea in grupele Ligii Campionilor este tot mai aproape, dar cand incerci sa convingi pe toata lumea ca Zaglebie si Bate sunt greu de depasit, atunci ce speri de la meciurile cu AC Milan, Barcelona sau Chelsea?
Hagi a declarat dupa meciul din Belarus ca nu-i place ca in fotbal sa se vorbeasca prea mult, asa cum s-a intamplat inaintea partidei cu Bate, echipa pe care toata lumea a considerat-o un adversar accesibil. "Am facut o prima repriza destul de proasta, ne-am lasat surprinsi, am intrat destul de increzatori in teren. Inainte de meci toata lumea spunea ca va fi usor, insa in fotbal nimic nu e usor. Mie nu-mi place fotbalul care se vorbeste, ci fotbalul care se scrie. Am intalnit un adversar care sta bine in teren, care provine din spatiul sovietic, care incearca sa joace fotbal. A facut-o bine, atat cat a putut. In turul trei preliminar nu cred ca poate sa existe o echipa slaba. Eu raman cu repriza a doua, nu cu ce a spus lumea inainte de meci. Le-am spus jucatorilor sa fim concentrati pentru ca in turul trei nu exista echipe slabe. Imi aplaud echipa, i-am si felicitat pe jucatori in vestiar", a spus Hagi.
"Regele" s-a declarat multumit de evolutia echipei sale doar in repriza a doua, insa s-a aratat increzator in obtinerea calificarii. "In a doua repriza am inceput cum trebuia, am fost primii la minge am revenit, dupa aia... ca in fotbal, se intampla, asta e! In repriza a doua am jucat noi si am facut-o bine, pacat ca luam gol in ultima secunda. Am demonstrat ca avem valoare, am reactionat bine intr-un moment dificil. Cred ca o sa intram in Liga Campionilor", a spus Hagi.
Acesta a precizat ca le-a cerut jucatorilor sai sa se concentreze foarte bine la partida cu Bate Borisov, insa a admis ca acestora nu le-a fost usor, avand in vedere ritmul in care au fost nevoiti sa joace in acest debut de sezon. "E a 16-a zi, a 17-a, cand jucam, suntem singura echipa din Romania care a jucat sase meciuri in 16 zile! E un efort mare, suntem la inceput de sezon. Nu e usor sa joci din trei in trei zile, sunt foarte multe meciuri si nu ai timp de refacere", a explicat Hagi.
Radoi: "Ne-am vazut invingatori la 2-1"
Capitanul stelist a declarat ca echipa s-a crezut invingatoare la 2-1, apreciind ca nu ar fi trebuit sa primeasca gol in minutul 90+2. "Se pare ca si noi ne-am crezut invingatori la 2-1, dar in fotbal nu este nimic terminat pana la ultimul fluier al arbitrului. O echipa mare, asa cum se vrea Steaua, nu poate lua gol in minutul 92. La pretentiile noastre, nu putem sa tratam cu usurinta asemenea faze. Am pregatit bine fazele fixe si totusi am luat doua goluri din acestea. Probabil se termina calificarea la 2-1, pentru ca mi-e greu sa cred ca Bate putea sa bata cu 2-0 la Bucuresti. Asa, le-am dat sperante si in retur va fi mult mai greu", a spus Radoi. Acesta considera ca ar fi "penibil" sa se planga ca joaca din trei in trei zile. "Nu ne-au surprins, insa aceasta relaxare cu care am venit aici nu a fost benefica. A fost o relaxare, altfel nu-mi explic jocul slab din prima repriza. Concentrarea nu a fost cum a trebuit. In repriza a doua am facut un joc mai bun si am rasturnat rezultatul. Nu suntem afectati nici fizic, nici psihic, pentru ca am scos 2-2 in deplasare. Am asteptat zece ani sa ajungem in Liga Campionilor si ar fi acum penibil sa ne plangem ca jucam din trei in trei zile. Suntem profesionisti si ne facem datoria", a declarat Radoi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.