Actiunile BRD SocGen au fost obiectul unei tranzactii speciale in prima parte a sedintei bursiere de joi, pe piata Deal, a Bursei de Valori Bucuresti, pentru suma de 6,8 milioane lei (2,10 milioane euro), potrivit unui raport trimis Bursei.Tranzactia
Actiunile BRD SocGen au fost obiectul unei tranzactii speciale in prima parte a sedintei bursiere de joi, pe piata Deal, a Bursei de Valori Bucuresti, pentru suma de 6,8 milioane lei (2,10 milioane euro), potrivit unui raport trimis Bursei.Tranzactia a fost incheiata la pretul de 27,40 lei, cotatie cu 2,84% mai mica decat pretul de 28,20 cu care au inchis sedinta de miercuri. In urma acestui transfer, capitalizarea bancii a scazut cu 2,8% pana la 19,09 milioane lei. La sfarsitul sedintei de miercuri, BRD SocGen avea o capitalizare de 19,65 milioane lei.Pe piata principala a Bursei de Valori Bucuresti, actiunile BRD SocGen s-au tranzactionat la pretul de 26,9 lei, in scadere cu 4,61% fata de valoarea pe care o aveau la sfarsitul sedintei anterioare. Valoarea totala a schimburilor incheiate a fost de 4,4 milioane lei.Titlurile BRD SocGen, listate la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti. BRD SocGen are un capital social de 696,9 milioane lei, divizat in 696,9 milioane actiuni cu o valoare nominala de 1 leu. Principalul actionar este grupul financiar francez Societe Generale, care controleaza 58,32% din capitalul bancii. Cele cinci societati de investitii financiare detin impreuna 25,26% din capital, iar Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) detine 4,99%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.