Productia „4 luni, 3 saptamani si 2 zile” va avea premiera in Romania pe 14 septembrie, iar realizatorii planuiesc un tur al tarii cu aceasta pelicula, in judetele in care nu mai exista cinematografe functionale.Potrivit lui Cristian Mung
Productia „4 luni, 3 saptamani si 2 zile” va avea premiera in Romania pe 14 septembrie, iar realizatorii planuiesc un tur al tarii cu aceasta pelicula, in judetele in care nu mai exista cinematografe functionale.Potrivit lui Cristian Mungiu, turul prin tara al filmului sau premiat cu Palme d'Or urmeaza sa cuprinda 15-20 de orase. Acestea se vor adauga celor in care „4 luni, 3 saptamani si 2 zile” va fi distribuit prin reteaua existenta de cinematografe private sau de stat. Regizorul a subliniat importanta ideii de a arata filmul pe pelicula, nu pe DVD si a precizat ca nu il preocupa o anumita tinta de incasari sau de numar de spectatori. „Vreau sa ma asigur ca daca cineva vrea sa vada filmul, eu am facut efortul sa i-l duc”, a spus Cristian Mungiu. „Daca or sa vina 15 oameni, o sa inteleg ca nu merita sa fac filme pe pelicula sau, daca le fac, e mai bine sa le dau direct pe TV”, a spus cineastul premiat la Cannes.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.