CSU Asesoft Ploiesti va beneficia in sezonul viitor de serviciile vedetei americane Rashard Griffith. De asemenea, ploiestenii au anuntat un buget de aproape 500.000 de dolari pentru sezonul competitional 2007/2008, in care isi doresc s


CSU Asesoft Ploiesti va beneficia in sezonul viitor de serviciile vedetei americane Rashard Griffith. De asemenea, ploiestenii au anuntat un buget de aproape 500.000 de dolari pentru sezonul competitional 2007/2008, in care isi doresc sa realizeze eventul si sa treaca de grupele Cupei ULEB.  AMBITII. Campioana ultimelor patru editii ale Diviziei A la baschet masculin, CSU Asesoft Ploiesti, a reluat pregatirile. Dupa campania de achizitii din acesta vara, in care au transferat nu mai putin de cinci jucatori straini, prahovenii si-au fixat obiectivele pentru sezonul viitor: castigarea campionatului si a Cupei Romaniei si un drum cat mai lung in Cupa ULEB. La reunire au absentat, din diferite motive, antrenorul Mladen Jojici, jucatorii Bojan Obradovici, Reggie Elliot, Levente Szjiarto si Mihai Paul. Alaturi de mai vechii componenti ai echipei, Virgil Carutasu, Adrian Blidaru, Sorin Hartman, Vlad Dogaru si Ionel Dodoc, s-au antrenat achizitiile verii: Rasherd Griffith, Alexander Da€™Angelo, Arvydas Cepulis, Tomas Gaudamavicius, Danilo Cmiljanici si Cezar Stanescu. S-a consemnat si o prezenta de ultima ora la echipa campioana, sarbul Alexander Nesovici, venit in probe la recomandarea fostului jucator al ploiestenilor Vladimir Arnautovici. Dupa obisnuitele miscari de incalzire baschetbalistii au efectuat un joc amical, la care au participat si presedintele Alexandru Iacobescu si finantatorul Sebastian Ghita. VEDETA. Cel mai titrat baschetbalist care a evoluat pana acum in Romania, pivotul american Rashard Griffith (33 de ani, 2,12 m si 128 kg) are o carte de vizita impresionanta: a castigat Euroliga si Cupa ULEB, a fost campion in Turcia, Italia, Israel si Porto Rico, a evoluat la cunoscutele echipe Maccabi Tel Aviv (Israel), Tau Ceramica (Spania), Kinder Bologna si Lottomatica Roma (Italia). Desi s-a aflat pe teren la doar trei ore dupa sosirea in Romania, pivotul american a impresionat. "Nu ma consider celebru, sunt un baschetbalist care a avut sansa sa joace la echipe bune, unde am cautat sa imi fac datoria. Sper sa fac acelasi lucru si in Romania, unde am venit sa castig tot ce se poate cu Asesoft. De la prietenul meu Reggie Elliot am auzit ca este cald aici, iar oamenii sunt foarte amabili. Este un avantaj ca suntem trei americani la echipa, cu toate ca stilul european este diferit de cel de peste Ocean. Sper sa ma integrez cat mai repede si sa ajut echipa", a spus el.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.