Hollywood Multiplex Bucuresti Mall serbeaza, intre 18 si 21 august, sapte ani de “aventura” cinematografica, prilej cu care cinci dintre cei mai indragiti eroi ai marelui ecran, Jack Sparrow, Gandalf, Shrek, regele Leonidas si Harry Potte
Hollywood Multiplex Bucuresti Mall serbeaza, intre 18 si 21 august, sapte ani de “aventura” cinematografica, prilej cu care cinci dintre cei mai indragiti eroi ai marelui ecran, Jack Sparrow, Gandalf, Shrek, regele Leonidas si Harry Potter, vor aduce lumea filmului pe strazile din Bucuresti. „Se implinesc sapte ani de la deschiderea primului multiplex in Romania si tot sapte de la reinventarea cinematografiei, de cand spectatorul a devenit eroul marelui ecran. Hollywood Multiplex a pregatit o aniversare ca in filme pentru toti iubitorii de film”, a declarat Raluca Moroianu, director de Marketing al Diviziei de Entertainment a Grupului MediaPro. Bucurestenii vor face cunostinta cu ochelaristul de la Hogwarts, alias Harry Potter, piratul singuratic (Jack Sparrow din Piratii din Caraibe), grasanul verde (Shrek), cel mai curajos spartan, alias regele Leonidas din "300 - Eroii de la Termopile" si cu Gandalf, magicianul cel bun din Stapanul Inelelor.Cei cinci vor putea fi vazuti la cumparaturi, la plimbare prin Parcul Cismigiu si in cafenelele de langa Universitate. Duminica seara se vor plimba pe Bulevardul Magheru si prin Piata Unirii, luni vor merge la terasele din Parcul Tineretului, iar marti seara prin cafenelele din zona Parcului Alexandru Ioan Cuza din cartierul Titan.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.