Titlurile producatorului auto german Volkswagen s-au apreciat miercuri, pe fondul informatiilor potrivit carora compania Porsche pregateste o oferta de preluare integrala, transmite Reuters. "Exista informatii confom carora Niedersachsen vinde partic
Titlurile producatorului auto german Volkswagen s-au apreciat miercuri, pe fondul informatiilor potrivit carora compania Porsche pregateste o oferta de preluare integrala, transmite Reuters. "Exista informatii confom carora Niedersachsen vinde participatia de 20% pe care o detine la VW, pentru 150 de euro pe actiune", a declarat un trader.Landul Niedersachsen, sau Saxonia Inferioara, detine un pachet de 20% din actiune grupului auto, al patrulea constructor de profil, la nivel mondial. Reprezentantii Porsche si ai Volkswagen au refuzat sa comenteze informatia.Actiunile Volkswagen au urcat cu 1,3%, la 147,12 euro, cel mai important avans raportat de o companie inclusa in indicele DAX, al Bursei din Frankfurt.Producatorul de automobile sport Porsche este cel mai mare actionar al Volkswagen, cu aproape 30% din drepturile de vot ale companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.