"Subscrisa SC EURO CONSTRUCT TRADING 98, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/6277/1998, cod fiscal RO10742031, prin reprezentantii sai legali, in legatura cu articolul publicat in numarul de azi (n.r. - ieri) al ziarului, sub titlul <<GOLDEN BLITZ ascuns la DNA>>, va rugam a da dreptul nostru la replica in ziarul de maine.
- toate lucrarile pe care EURO CONSTRUCT le-a executat au fost castigate in urma unor licitatii deschise la care au participat mai multi ofertanti;
- intotdeauna am executat lucrarile in termen, iar uneori chiar inainte de termen;
- referitor la parametrii de calitate, atat din expertizele facute in timpul executiei cat si ulterior, dupa darea in exploatare, a reiesit ca societatea noastra si-a indeplinit obligatiile si pe acest segment;
- suntem mandri ca, alaturi de asociatii nostri am castigat licitatia referitoare la tronsonul din autostrada Bucuresti-Ploiesti. Am fost pregatiti tot timpul cu utilaje si oameni, incepand cu data semnarii contractului sa atacam frontul de lucru numai ca problemele legate de exproprieri, situri arheologice si ROMSILVA (legate de paduri) nu au fost rezolvate nici pana in momentul de fata. Din aceste cauze mai sus mentionate nu putem incepe in forta lucrarile. La momentul actual se lucreaza numai pe tronsoanele experimentale la decopertare si infrastructura.
- fata de cele mai sus aratate in temeiul dispozitiilor art. 73-75 din legea presei nr. 3/1974, dispozitii care NU au fost abrogate prin O.U. nr. 53/2000, va solicitam dreptul nostru la replica.
Cu respect,
Dan Besciu"