Compania Corvinus International  deschide in primavara anului viitor un hotel de trei stele in apropierea Pietei Victoriei din Bucuresti. "Constructia a inceput anul trecut si se va incheia la inceputul anului viitor. Hotelul va avea sase etaje,
Compania Corvinus International deschide in primavara anului viitor un hotel de trei stele in apropierea Pietei Victoriei din Bucuresti. "Constructia a inceput anul trecut si se va incheia la inceputul anului viitor. Hotelul va avea sase etaje, 100 de camere, restaurant, magazine, sali de conferinte si sali de fitness", a spus Chifulescu, director general la Corvinus. El a refuzat sa dezvaluie valoarea investitiei in hotel, dar potrivit unor specialisti din industrie, investitia pe camera intr-o unitate de trei stele este estimata la circa 40.000 de euro, ceea ce inseamna ca hotelul a costat aproximativ patru milioane de euro. "Ne adresam in principal turistilor de business si celor de tranzit. Am investit in acest hotel pentru a-l opera, dar nu excludem nici posibilitatea vanzarii acestuia dupa ce il vom inaugura", a mai spus Chifulescu. Potrivit companiei de consultanta hoteliera Peacock Hotels, piata romaneasca este dominata de hoteluri de 3 si 4 stele, acestea reprezentand circa 66% din totalul facilitatilor hoteliere existente.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.