Patronul Universitatii, Adrian Mititelu, a spus ca a ajuns la un acord cu tehnicianul formatiei de tineret Emil Sandoi, acesta urmand a fi consilier tehnic al Stiintei, dar in acelasi timp isi va exercita in continuare si functia detinuta momen

Patronul Universitatii, Adrian Mititelu, a spus ca a ajuns la un acord cu tehnicianul formatiei de tineret Emil Sandoi, acesta urmand a fi consilier tehnic al Stiintei, dar in acelasi timp isi va exercita in continuare si functia detinuta momentan.   INTELEGERE. "Am ajuns la un acord cu Emil Sandoi, va fi consilier tehnic, este un mare caracter. El dovedeste ca iubeste Universitatea Craiova. Vad ca apar tot felul de aberatii. Ba ca vine Stoichita, ba ca vine Cartu. Va spun ca nu am mai vorbit cu Stoichita de doi ani, iar cu Sorin Cartu nu am vorbit niciodata astfel de lucruri. Ramane Cioroianu! N-o fi cel mai bun antrenor din istorie, dar este cu siguranta cea mai buna solutie pe care o am acum. Va reusi, este imposibil sa nu reuseasca la cat de mult munceste", a spus Adrian Mititelu. Noul consilier tehnic, Emil Sandoi, s-a declarat incantat de faptul ca poate ajuta echipa la care a activat timp de 14 ani: "Nu puteam sa le intorc spatele. Este echipa mea de suflet si trebuie s-o ajut. O sa-si ia si Cioroianu licenta PRO, dar pana atunci o sa incerc sa-l sfatuiesc si eu asa cum ma pricep. Voi ramane in continuare la carma reprezentativei de tineret si, prin prisma timpului pe care-l am, voi ajuta si Craiova".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.