Consecinta a retrogradarii in divizia secunda la finalul sezonului trecut, conducerea echipei engleze de fotbal Sheffield United a anuntat ca va actiona in justitie clubul West Ham United, in vederea obtinerii unei compensatii financiare, relateaza a
Consecinta a retrogradarii in divizia secunda la finalul sezonului trecut, conducerea echipei engleze de fotbal Sheffield United a anuntat ca va actiona in justitie clubul West Ham United, in vederea obtinerii unei compensatii financiare, relateaza agentia Reuters citata de Rompres.  
Sheffield si West Ham s-au luptat din rasputeri pentru evitarea retrogadarii, in precedenta editie a "Premiership", iar responsabilii clubului din Yorkshire considera ca argentinianul Carlos Tevez (proaspat inregimentat la Manchester United) nu ar fi avut drept de joc pentru "ciocanari" in sezonul trecut. West Ham a fost amendata cu 5,5 milioane de lire sterline (10 mil. dolari), pentru neregulile inregistrate la transferurile lui Tevez (Corinthians) si Mascherano, dar sefii de la Sheffield considera ca gruparea in cauza ar fi trebuit sa fie si depunctata, caz in care rivala ar fi fost retrogradata in esalonul secund. "Vom solicita o compensatie substantiala", a declarat un purtator de cuvant al clubului Sheffield United, estimand costurile retrogradarii la peste 30 milioane lire sterline.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.