150 de persoane vineaza unul dintre cele patru joburi oferite de Adecco Romania: manager de sucursala, reprezentant vinzari, recrutor si consultant resurse umane.Cele patru anunturi de recrutare nu au
deadline de depunere a CV-urilor Toate cele patru anunturi de joburi de pe site-ul companiei sint pentru nevoile interne ale acesteia, in conditiile in care Adecco se va extinde cit de curind, a declarat Senior Consultantul Ana Maria Hortopan. „Adecco intentioneaza sa deschida patru noi birouri de recrutare in tara pina la sfirsitul anului, iar nevoia de personal pe care o avem este de aproximativ 20 de oameni", a spus Ana Maria Hortopan. Senior Consultantul Adecco adauga ca persoanele interesate au la dispozitie mai multe modalitati de inscriere: atasarea CV-ului la unul dintre anunturile de pe site-ul Adecco.ro, introducerea lui direct in baza de date, fara a-l lega de un anunt specific, trimiterea prin fax sau aducerea lui personal la unul dintre birourile Adecco. Pentru cele patru posturi disponibile in domeniul vinzarilor si in cel al resurselor umane se incheie contracte pe perioada nedeterminata. Hortopan a adaugat ca numarul candidatilor inscrisi in baza de date in ultima luna este de aproximativ 150 de persoane. Cele patru pozitii scoase la concurs de Adecco, una dintre marile companii HR de pe piata din Romania, presupun responsabilitati diferite, deci si cerinte specifice. Seful de divizie sau managerul de sucursala identifica oportunitatile de dezvoltare pe piata locala de servicii HR, dar se ocupa si de negocierea contractelor de servicii. Absolventii de studii superioare in domeniul economic sint avantajati, dar si cei cu experienta de minimum doi ani in vinzari de servicii sau resurse umane. In plus, angajatorul apreciaza cunostintele de contabilitate, de limba engleza si carnetul de conducere categoria B.

Consultantul HR poate sa isi capitalizeze studiile sau experienta profesionala din finante, banci, vinzari, IT sau marketing si sa se ocupe de recrutare intr-o filiala de multinationala. Pentru pozitia de reprezentant vinzari, candidatii au nevoie de experienta anterioara, sa fie buni comunicatori, mobili geografic si sa aiba cunostinte de contabilitate. Cunoasterea limbii engleze este necesara, iar franceza reprezinta un atu. Iar recrutorul, care defineste posturile si profilurile cerute de fiecare client, trebuie sa fie absolvent de facultate, sa comunice bine, sa fie flexibil si organizat, sa stie limba engleza si sa lucreze pe calculator.

Oferta totala de joburi a companiei Adecco Romania, pe www.cotidianul.ro/select