Compania Plus Discount Romania, operatorul magazinelor Plus, a deschis miercuri, la Curtea de Arges, al 44-lea magazin din tara noastra. Investitia retailerului in noul centru se ridica la suma de 1,5 milioane euro, informeaza Mediafax. "Magazinul Pl
Compania Plus Discount Romania, operatorul magazinelor Plus, a deschis miercuri, la Curtea de Arges, al 44-lea magazin din tara noastra. Investitia retailerului in noul centru se ridica la suma de 1,5 milioane euro, informeaza Mediafax. "Magazinul Plus de la Curtea de Arges este cea de-a doua deschidere din acest judet, urmand ca pana la sfarsitul anului 2007 sa mai lansam si alte magazine, majoritatea in orase noi din Romania", a declarat, intr-un comunicat, directorul general Plus Discount Romania, Uwe Klostermann.Suprafata magazinului este de aproximativ 1.230 mp, dintre care 960 mp reprezinta suprafata de vanzare. Clientii beneficiaza de o parcare care numara 91 de locuri. Gama de produse acopera circa 1.300 de articole, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe, carne in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip 1 - detergenti, cosmetice si hrana de animale. Pe langa aceste produse, clientii beneficiaza saptamanal de o oferta variata de produse nealimentare tip 2, gama in care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.Prezenta retelei Plus la Curtea de Arges se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori. Strategia pe termen lung a Plus Discount in Romania prevede investitii de circa 200 de milioane de euro pentru constructia a aproximativ 70 de magazine. La acestea se va adauga si un centru regional de distributie la Cluj-Napoca.Plus este un brand controlat de grupul german Tengelmann, care exista pe piata germana de peste 30 de ani. Retailerul german este deja prezent, cu aproximativ 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati, in noua tari europene, precum Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Portugalia, Grecia si Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.