Managerul gruparii Sunderland, Roy Keane, a denuntat, in presa, jucatorii a caror cariera este "dictata" de inclinatia sotiilor lor sau a logodnicelor care nu vor sa locuiasca decat in orase mari, pentru a putea face cumparaturi. "Juc
 
Managerul gruparii Sunderland, Roy Keane, a denuntat, in presa, jucatorii a caror cariera este "dictata" de inclinatia sotiilor lor sau a logodnicelor care nu vor sa locuiasca decat in orase mari, pentru a putea face cumparaturi. "Jucatorii nu mai au aceleasi prioritati si ele sunt dictate de sotii sau de logodnice. Aceasta idee ca femeile conduc totul ma ingrijoreaza, desi nu ar trebui deoarece jucatorii de care vorbim sunt pur si simplu slabi", a spus Keane. MOFTUROASE. Denumite WAGS (pentru "wife and girlfriends"), partenerele jucatorilor englezi, intre care Victoria Beckham sau Coleen McLoughlin, logodnica lui Wayne Rooney, sunt in mod regulat tinta ironiilor in presa pentru gusturile lor costisitoare. "As putea numi trei sau patru jucatori mari ale caror sotii le conduc viata si cariera. Ar putea fi prezenti pentru a face aceste sedinte foto si ar putea spune: «Nu ma simt bine aici». Ei sunt impinsi de partenerele lor. Asa zisele vedete, cele pe care oamenii nu inceteaza sa le admire sunt slabe si moi", a spus Keane. "Noi avem un jucator in aceasta vara (pe care Sunderland il dorea) care nu ne-a mai sunat deoarece sotia sa voia sa mearga la Londra. El nici macar nu a avut politetea sa dea telefon, iar motivul a fost cumparaturile", a afirmat el. "Care este prioritatea voastra, sotia si cumparaturile ei sau fotbalul? Daca un jucator nu vrea sa vina la Sunderland deoarece sotia sa vrea sa faca shopping la Londra, este destul de trist", a subliniat Keane.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.