In urma cu doua zile, s-a publicat o informatie care ar fi trebuit probabil sa fie dezbatuta indelung de mass-media si profetii lor, dar a ramas neinsemnata.Se spune ca la sfarsitul saptamanii trecute cativa pesedisti de frunte s-au adunat intr-un re
In urma cu doua zile, s-a publicat o informatie care ar fi trebuit probabil sa fie dezbatuta indelung de mass-media si profetii lor, dar a ramas neinsemnata.Se spune ca la sfarsitul saptamanii trecute cativa pesedisti de frunte s-au adunat intr-un restaurant din Mamaia. Au mancat, au baut, ca tot omul cand merge la birt in concediu, la un moment dat s-au incins, au inceput sa-l barfeasca pe Geoana, presedintele lor, ales in doua randuri la Congrese statutare, si au inceput sa-i puna in carca toate relele: ca PSD scade in sondaje, ca se sprijina un Guvern liberal minoritar, ca alocatiile bugetare pentru Consiliile judetene nu vin si la consiliile conduse de pesedisti (acestia conduc 19 din cele 41 de consilii), ca au fost infranti la referendumul de demitere a presedintelui... Şi multe altele, care fac azi parte din folclorul partinic al social-democratilor. Spiritele se incing si, la un moment dat, unul dintre ei (mai sensibil la vinul bun si berea rece) propune ca Geoana sa fie chemat la birt si sa dea socoteala. Altul mai curajos, stiti cum sunt chefliii, se indeamna unul pe altul, ii da telefon, Geoana raspunde, se urca in masina si ajunge la carciuma respectiva in crucea noptii, cu tot cu secretarul general al partidului si cu nelipsitul Victor Ponta, aflat in concediu la mare.Asta e stirea.Eu nu o comentez.Va intreb numai cate voturi poate lua un partid care isi cheama seful la birt in mijlocul noptii, iar acesta se duce.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.