Ines Group a efectuat in primele 6 luni ale anului 2007, investitii in valoare de 200.000 de euro in infrastructura IPTV, dupa ce,  in 2006, compania a investit 500.000 euro. Potrivit reprezentantilor diviziei iNES IPTV, aceste investitii vor co
Ines Group a efectuat in primele 6 luni ale anului 2007, investitii in valoare de 200.000 de euro in infrastructura IPTV, dupa ce, in 2006, compania a investit 500.000 euro. Potrivit reprezentantilor diviziei iNES IPTV, aceste investitii vor contribui la diversificarea canalelor din grila TV, precum si la introducerea primului pachet de programe televizate HDTV (High Definition Television) pe piata din Romania."Investitiile efectuate de Ines Group in infrastructura IPTV in acest an fac parte din strategia de business a companiei pentru 2007 si au fost sustinute pentru a sprijini implemetarea serviciilor de IPTV deja disponibile in Romania. Prin intermediul acestor investitii, Ines IPTV incearca sa impuna pe piata locala cel mai inalt standard de calitate a echipamentului utilizat in receptionarea sau transmiterea fluxului video, existent la ora actuala in lume", declara Radu Rusu, Operations Manager Ines IPTV Romania.O parte semnificativa a acestor investitii vor fi utilizate pentru introducerea pachetului de programe televizate in format HD (High Definition), serviciu care va fi lansat pe piata romaneasca in toamna acestui an. Programele transmise in format HDTV fac parte din oferta standard a iNES IPTV si reprezinta cea mai buna calitate a semnalului video existenta la ora actuala la nivel mondial.Investitiile efectuate in aceasta infrastructura vor permite companiei sa isi creasca numarul de canale TV disponibile prin intermediul pachetului de servicii IPTV, dar si numarul de clienti ai acestui serviciu. In prezent, acest serviciu pune la dispozitia publicului din Romania peste 100 de canale TV, majoritatea fiind programe premium.Pentru urmatoarele luni, iNES Group planifica sa continue investitiile in infrastructura IPTV.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.