RAPID - Mijlocasul "bancar" este in urma cu pregatirea fizica Giulestean cu acte in regula de miercuri, cand gruparea feroviara a inregistrat transferul sau la LPF, Herea are putine sanse sa fie titular in meciul cu Otelul, de duminica, din rund
RAPID - Mijlocasul "bancar" este in urma cu pregatirea fizica Giulestean cu acte in regula de miercuri, cand gruparea feroviara a inregistrat transferul sau la LPF, Herea are putine sanse sa fie titular in meciul cu Otelul, de duminica, din runda a patra a Ligii 1.  
Aproape sigur, in disputa cu galatenii tehnicianul "alb-visiniilor", Cristiano Bergodi, il va utiliza pe flancul stang al liniei mediene tot pe Stefan Grigorie, chiar daca ex-timisoreanul a fost foarte sters in primele trei meciuri oficiale disputate de giulesteni in acest sezon. Grigorie, care risca sa fie trecut pe linie moarta, este din nou in gratiile lui Bergodi, abia dupa golul pe care l-a marcat in disputa castigata de Rapid, scor 2-1, pe terenul nou-promovatei, "U" Cluj, in runda precedenta.   INCREZATOR. In momentul de fata in urma cu pregatirea fizica, Ovidiu Herea este insa convins ca va veni si randul sau. "Stiu ca domnul Bergodi, cu care am mai lucrat la FC National, si-a dorit foarte mult sa ma aiba la Rapid, insa sunt convins ca nu voi avea parte de un tratament preferential aici, ci voi juca doar daca merit. Totul depinde acum numai de mine. Trebuie sa ma pregatesc foarte bine, iar apoi voi astepta decizia antrenorului", a declarat fostul international de tineret. Chiar daca in ultima luna de zile s-a pregatit doar la sala de forta, nelucrand deloc cu mingea, Herea este optimist: "Cred ca in trei saptamani o sa intru in ritm. Colegii m-au primit foarte bine, am dat peste un grup foarte unit, dar sper ca acelasi tratament o sa mi-l acorde si suporterii. Eu mi-am dorit sa vin la Rapid inca dinainte de a fi prezentat oficial de cei de aici, insa, din pacate, nu s-a rezolvat totul chiar atat de repede. Eu n-am nici o vina pentru ca lucrurile s-au tergiversat atat de mult".   OBIECTIVE. Chiar daca Rapidului nu i se dau prea multe sanse la castigarea campionatului, Herea viseaza ca la finalul actualei stagiuni sa sarbatoreasca cucerirea primului sau trofeu: "Imi doresc sa ne atingem toate obiectivele pe care ni le-am propus, castigarea titlului, cucerirea Cupei Romaniei si calificarea in primavara europeana". Ovidiu Herea are sanse mari sa debuteze pentru gruparea de sub Podul Grant duminica, in meciul cu Otelul Galati, din Giulesti, cand Cristiano Bergodi il va trece, mai mult ca sigur, pe foaia de joc, insa, pentru inceput, din postura de rezerva.   A sosit Akapko Cristiano Bergodi il va testa, incepand de azi, pe francezul Serge Akapko. Aflat sub contract cu AJ Auxerre, jucatorul in varsta de 19 ani a sosit ieri in Romania, iar, daca va da satisfactie, gruparea giulesteana il va imprumuta pana la finalul sezonului. Akapko evolueaza pe postul de fundas, iar in urma cu doi ani a cucerit cu "nationala" de juniori a tarii sale, al carei capitan a fost, titlul de campion european. Aflat si in atentia lui Chelsea, tanarul jucator francez a preferat, la sugestia lui Daniel Niculae, un imprumut la Rapid in detrimentul divizionarei franceze Bastia, ce si-l dorea tot sub forma de imprumut. "Daniel Niculae mi-a spus multe despre Rapid, mi-a spus ca e un club puternic si ca are suporteri minunati, de aceea am ales sa vin aici", a spus Akapko.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.