Presedintele CA al Progresului, Constantin Iacov, a recunoscut ieri ca transferul lui Herea la Rapid s-a realizat, dar a precizat ca membrii comisiilor federale vor decide daca gruparea giulesteana trebuie sa plateasca 300.000 sau 1,5 milioane de eur
Presedintele CA al Progresului, Constantin Iacov, a recunoscut ieri ca transferul lui Herea la Rapid s-a realizat, dar a precizat ca membrii comisiilor federale vor decide daca gruparea giulesteana trebuie sa plateasca 300.000 sau 1,5 milioane de euro. "Nu mai exista probleme cu Herea. Transferul s-a facut, cei de la Rapid au inregistrat primul act, sa fie sanatosi! Noi inregistram actul al doilea, care e cu semnatura lor. Vor decide comisiile abilitate cine are dreptate", a declarat Iacov, care a adaugat ca oficialii giulesteni sunt loviti de amnezie daca nu recunosc faptul ca au semnat un al doilea act aditional la acordul de transfer, conform caruia sunt de acord sa plateasca 1,5 milioane de euro pentru 50 la suta din drepturile asupra jucatorului. Secretarul general al Rapidului, Nicolae Manea, a anuntat ca gruparea giulesteana a inregistrat la LPF primul act aditional al acordului de transfer, conform caruia Progresul trebuie sa primeasca 300.000 de euro plus TVA pentru Herea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.