Valentina Pelinel debuteaza in cinematografie la sfarsitul acestei luni. In regia Cristinei Ionescu, productia “Dupa EA” ii mai are in distributie pe Dragos Bucur, Anca Florea, Victor Rebengiuc, Dana Nalbaru si Mimi Branescu.Produs de Tem
Valentina Pelinel debuteaza in cinematografie la sfarsitul acestei luni. In regia Cristinei Ionescu, productia “Dupa EA” ii mai are in distributie pe Dragos Bucur, Anca Florea, Victor Rebengiuc, Dana Nalbaru si Mimi Branescu.Produs de Temple Film si Media Pro Pictures, filmul spune povestea lui Ştefan Robescu, un barbat de succes, cu o cariera promitatoare si o viata de premiant silitor. Ce altceva si-ar mai putea dori? Un incident aparent banal il face insa prizonierul propriei sale dorinte. Prins in trafic, pe drumul pe care il parcurge zilnic de la Agentia de publicitate la care lucreaza spre casa, Stefan zareste intamplator intr-o cabina telefonica o tanara necunoscuta fata de care simte o atractie bizara. “Rolul meu este acela de femeie-obsesie - o imagine pentru care personajul principal face o pasiune nebuna si despre care nu poti spune sigur daca exista in realitate sau doar in imaginatia lui”, declara Valentina.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.