IPS Daniel al Moldovei a incercat sa instituie legea tacerii, cerandu-le imperativ celor care au vazut aceasta taietura sa isi tina gura inchisa. Reactia a fost cel putin ciudata din partea unui inalt ierarh, care se presupune ca respecta si apara Ca
IPS Daniel al Moldovei a incercat sa instituie legea tacerii, cerandu-le imperativ celor care au vazut aceasta taietura sa isi tina gura inchisa. Reactia a fost cel putin ciudata din partea unui inalt ierarh, care se presupune ca respecta si apara Calea, Adevarul si Viata, propovaduite de Mantuitor. Practic, prin confirmarea existentei unei taieturi pe corpul Patriarhului, medicul Ioanel Sinescu trebuie sa dea de urgenta explicatii la Parchet, privind minciuna sa colosala legata de "rezectia endoscopica efectuata in conditii standard" dar in urma careia Patriarhul a murit subit. Dezvaluirile publicate de ZIUA privind faptul ca Patriarhul Teoctist nu a fost operat prin rezectie endoscopica, dupa cum sustine chirurgul Ioanel Sinescu, ci prin interventie deschisa, taietura fiind de circa 10-15 cm, au starnit rumoare atat la Patriarhie cat si in lumea medicala. (V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.