Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, i-a cerut ieri, intr-o conferinta de presa, primarului general al Capitalei, Adriean Videanu, sa prezinte public contractele pentru iluminatul Bucurestiului, incheiate cu firma Luxten, si cele pentru salu
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, i-a cerut ieri, intr-o conferinta de presa, primarului general al Capitalei, Adriean Videanu, sa prezinte public contractele pentru iluminatul Bucurestiului, incheiate cu firma Luxten, si cele pentru salubrizarea orasului. El a sustinut ca in aceste documente ar putea fi identificate achizitii la preturi nejustificat de mari, facute "in dauna" bucurestenilor.   EXEMPLE. Potrivit lui Vanghelie, valoarea contractului cu firma Luxten, incheiat in perioada in care primar general era Viorel Lis, s-a ridicat in sapte ani la suma de sapte miliarde de euro. Presedintele PSD Bucuresti a sustinut ca, si in cazul salubrizarii Capitalei sumele incasate de firme pentru prestarea serviciilor ar fi prea mari. Vanghelie a dat exemplul deputatului PD Cezar Preda, care ar avea interese in cazul REBU si care ar castiga anual, impreuna cu un alt coleg de partid, milioane de euro din serviciile de salubrizare. Edilul Sectorului 5 a aratat ca, in cazul in care aceste contracte nu vor fi prezentate public, va face demersurile legale pentru a se intampla acest lucru sau chiar le va prezenta el, personal, cu comentariile de rigoare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.