Trupa britanica Muse (foto), una dintre cele mai apreciate formatii de rock alternativ din Europa la ora actuala, va veni pentru prima data in Romania, pentru a sustine un concert la 6 octombrie pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf Bucurest
Trupa britanica Muse (foto), una dintre cele mai apreciate formatii de rock alternativ din Europa la ora actuala, va veni pentru prima data in Romania, pentru a sustine un concert la 6 octombrie pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf Bucuresti. Biletele s-au pus in vanzare de azi la doua categorii de preturi: 65 RON in sectorul A, in fata scenei, si 45 RON in sectorul B.   BEST ACT. Muse a castigat multe discuri de platina si de aur, dar si premii ca Best New Artist in 2000 in Marea Britanie, Innovation Award, Best Album, Best British Band si, pentru al patrulea an consecutiv, Best Live Act. Muzica trupei, infiintata in 1999 la Londra, imbina rockul alternativ cu funkul, cu heavy metal si chiar cu muzica electronica si clasica. Ultimul ei album, "Black Holes and Revelations", a fost foarte bine primit atat de critici, cat si de public, iar printre hiturile mai vechi se numara "Starlight" si "Time is running out". Muse ii are in componenta pe Matthew Bellamy (voce, chitara, clape), Chris Wolstenholme (bass, clape, voce) si Dominic Howard (percutie).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.