Reporterii Jurnalului National au aflat adevarata cauza a contractiilor uterine care au bagat-o in spital pe Bahmu, de era sa o uite prigoana pe-acolo. Explicatia este mercantil-paranormala sI contine ingrediente de telenovela: o rabla de masina, o taxa de 7 milioane de lei vechi si un popa manios! Va dezvaluim secretul: Exclusivitate!

Am ratat o stire atat de importanta, precum contractiile uterine care au incercat-o pe scumpa noastra Bahmua€™, draga de ea, si nu ne vom ierta in veci ca am pierdut un asemenea subiect, iertati-ne, doamnelor sI domnilor, stimatI telespectatori, promitem ca nu mai facem!!!

Cand am citit, mai ales, titlurile de-o shioapa din Libertatea, Click sI Cancan mai intaI ne-am revoltat ca el a abandonat-o in spital "Silviu, de ce-o prigonesti?" , ne-am maniat pe sotul nesimtitor "Nu s-a deranjat sa vina la spital" apoi am suspinat usuratI "Uite, doma€™le, ca s-a indurat de ea" . Si, ca sa nu ramanem datori fata de cititori, ne-am suflecat scoarta cerebrala si am purces sa aflam macar sorgintea nemiloaselor contractii. Departamentul nostru de investigatii s-a zbuciumat in zadar sa descopere misterul, pana spre ora cafelei de dupa amiaza, cand colegul sI prietenul nostru Sandu, cel mai "special" dintre "speciali", om serios, altminteri cu desavarsire dezinteresat de futilitatile mondene, ne-a servit pe tava explicatia pe care iata, v-o oferim cu candoare, ca pe un adevar ce nu mai trebuie demonstrat. Precizam, desI e inutil, ca Sandu insusI a fost martor ocular sI auricular. Iata raportul sau:


"Marti (zi cu trei ceasuri rele!), 14 august a. c., orele 16.00, la depozitul din Pantelimon, pentru masinile ridicate de pe strada de firma Rosal Ecologic, a lui Silviu Prigoana (pe motiv ca acestea au fost parcate neregulamentar ), un preot in sutana se tanguia nevoie mare sI in gura mare: "A trebuit sa platesc peste sapte milioane de lei, ca sa-mi pot ridica rabla, pe care am lasat-o doar cateva minute pe o strada din Sectorul 3. In loc sa fac cu banii astia o fapta crestineasca, sa ajut oamenii saraci, aflati la nevoie, sau sa-i folosesc in interesul bisericii, trebuie sa-i dau, iata, miliardarului Prigoana. Dar nu-i nimic, de banii astia o sa ma rog si eu pentru "sanatatea" domniei sale si a familiei domnului Prigoana. Asa o sa le ajute si lor Dumnezeu!"
Acestea au fost vorbele preotului, rostite marti dupa amiaza la depozitul de masini ridicate al firmei Rosal.


La doar cateva ore, marti seara, consoarta lui Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu, gravida in luna a saptea, era internata la Sectia Maternitate a Spitalului CFR 2, dupa ce a acuzat contractii puternice. Stranie coincidenta! Adica, ce coincidenta, adevarul gol-golut, dupa cum spuneam, un adevar ce nu mai trebuie demonstrat. Dar bine ca, iata, contractiile s-au consumat, cumpana a trecut sI totul merge din bine in mai bine in familia Prigoana, telenovela continua, fitI cu ochii pe ei!