Cu un singur punct obtinut in trei etape, gruparea a€žU" Cluj recunoaste ca incearca sa se intareasca cu mai multi jucatori. Pe lista a€žstudentilor" se regasesc stelisti si timisoreni. Gruparea Universitatea Cluj este

Cu un singur punct obtinut in trei etape, gruparea a€žU" Cluj recunoaste ca incearca sa se intareasca cu mai multi jucatori. Pe lista a€žstudentilor" se regasesc stelisti si timisoreni. Gruparea Universitatea Cluj este interesata de serviciile jucatorilor Gigel Coman (Steaua), Haciatrian (Unirea Urziceni), Ionut Matei, Gabriel Caramarin si Peter Omoduemuke (toti Poli Timisoara), a declarat directorul general Alin Banceu. TINTE. "U" Cluj s-a mai interesat de Caramarin si inainte de inceperea campionatului, insa nu s-a ajuns la un acord cu Poli Timisoara pentru transferul jucatorului, al carui contract cu gruparea banateana expira in iarna. "Eu sunt multumit de echipa si am incredere in ea si in antrenor. Ideea transferurilor apartine Consiliului de Administratie. Eu m-am interesat de Gigel Coman, de la Steaua, Haciatrian, de la Urziceni, si de Ionut Matei, Caramarin si Omoduemuke, de la Poli Timisoara. Vrem sa-i transferam definitiv, nu vrem imprumuturi si, daca se vor gasi bani, probabil vom mai face cateva transferuri", a explicat Banceu. Dupa trei etape a€žU" Cluj se afla pe locul 16 in clasament.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.