George Copos (foto) a declarat ieri ca nu intelege de ce, in cazul concesionarii stadionului, Rapid mai trebuie sa plateasca o suma de bani si Ministerului Transporturilor, atat timp cat se angajeaza la investitii masive in modernizarea si consolidar
George Copos (foto) a declarat ieri ca nu intelege de ce, in cazul concesionarii stadionului, Rapid mai trebuie sa plateasca o suma de bani si Ministerului Transporturilor, atat timp cat se angajeaza la investitii masive in modernizarea si consolidarea arenei. "Ce sa mai spun de negocierile cu Ministerul? Nimeni nu a mai investit nimic de nu stiu cati ani, toti si-au batut joc. Numai in Romania suntem obligati, noi ca si club, sa dam milioane si milioane de euro pentru infrastructura. De parca am da spectacolul asta pentru parintii mei care sunt decedati si nu pentru comunitatea locala. Dar eu cred ca voi reusi, desi e extrem de greu, sa terminam o potcoava asa cum a fost initial facuta. O potcoava intoarsa, pentru ca acum s-au intors si vremurile. Si aceasta va fi consolidata, modernizata, gata pentru a organiza chiar si jocuri din Champions League", a precizat Copos. Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, declarase saptamana trecuta ca este exclusa o concesionare gratuita a stadionului, precizand ca preluarea arenei de FC Rapid SA se va face numai in schimbul unei sume de bani si a unor garantii de investitii in consolidare si modernizare. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.