Lungan a declarat, ieri, ca patronul clubului i-ar fi propus sa renunte la memoriul depus la FRF pentru a putea fi transferat la echipa Prefab 05 Modelu din seria I, liga a doua. "Simota m-a facut mercenar. Domnul Boboc (n.r. - directorul sportiv al
Lungan a declarat, ieri, ca patronul clubului i-ar fi propus sa renunte la memoriul depus la FRF pentru a putea fi transferat la echipa Prefab 05 Modelu din seria I, liga a doua. "Simota m-a facut mercenar. Domnul Boboc (n.r. - directorul sportiv al clubului Jiul, George Boboc) mi-a spus sa-l sun pe patron, ca vrea sa vorbeasca ceva cu mine. Nu mi-a raspuns, dar in cateva minute m-a contactat el si mi-a propus sa merg la Prefab 05 Modelul. Fiindca am refuzat, m-a facut mercenar, spunandu-mi ca nu stiu decat sa iau bani degeaba", a explicat jucatorul. Lungan a precizat ca Simota i-a propus sa renunte la memoriul depus la FRF pentru a putea fi vandut la clubul amintit, iar in urma tranzactiei sa poata incasa si echipa niste bani de pe urma lui. "I-am spus ca mi-am depus memoriul, fiindca am vazut ca Jiul nu mai are nevoie de serviciile mele, pentru ca nu mi-am mai luat banii de trei luni. Asa ca am decis sa fiu un jucator liber", a mentionat jucatorul.
Prieteni la Revelion
Fotbalistul sustine, de asemenea, ca in urma bataii pe care a incasat-o de la bodyguarzii lui Simota, acesta nu s-a aratat deloc interesat de soarta lui. "Am auzit ca regreta ceea ce s-a intamplat. Nu mi-a dat nici macar un telefon sa ma intrebe ce fac", a spus fotbalistul, care a adaugat ca, in timp ce era batut de cei doi bodyguarzi, i se reprosa ca nu face ceea ce spune Simota. "Ma injurau si-mi spuneau de ce nu ascult ce spune domnul Simota, cine ma cred eu". Lungan a confirmat, totodata, ca unul dintre agresori este Cristi Litera, un cunoscut interlop din Deva si apropiat al patronului Simota. Potrivit Mediafax, Litera ar fi petrecut Revelionul 2007 in Valea Jiului, la Cabana Rusu, local la care Simota este coproprietar. Despre al doilea agresor, fotbalistul sustine ca nu-l cunoaste, dar ca a retinut cateva semnalmente. "Patronul spune ca nu are nici o vina, ca nu are bodyguarzi. Atunci sa spuna cine sunt ca umbla tot timpul cu dansul, daca nu sunt bodyguarzi sunt prietenii lui. Sa spuna cine sunt si ce au avut cu mine daca dansul sustine ca nu are nici o implicare", a conchis Lungan.
n


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.